maandag 13 oktober 2008

Eerste ronde beeldscherm in Nederland.


Beeldschermen zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. Maar een rond digitaal beeldscherm is uniek en vanaf vandaag exclusief in Nederland verkrijgbaar via importeur Schermex. Het ronde beeldscherm is onderdeel van de multifunctionele presentatiezuil Litefast.
De Litefast is een zuil waarin bewegende beelden kunnen worden getoond op een digitaal 360˚ LED scherm. Het heldere doorkijkscherm is rondom via drie kijkhoeken te volgen, waarmee het drie keer zoveel kijkers als een plat scherm bedient. Binnen in de transparante zuil kan bovendien een voorwerp worden geplaatst en de voet is te voorzien van printuitingen. Tezamen zorgt dit voor een zeer hoge attentiewaarde. De Litefast is daarmee dan ook zeer geschikt voor reclame, (real-time) informatie en entertainment. De zuil is bij Schermex verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.
De Litefast Mini dingt in de categorie Digital Instore Media mee naar de Gouden Pauw bij de Benelux POP Award 2008. De inzending staat tentoongesteld op het POP 2008 event welke op 14 en 15 oktober in INTRES te Hoevelaken wordt gehouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten