maandag 26 januari 2009

T-Mobile spektakel in Rotterdam.

Op woensdag 28 en donderdag 29 januari tussen 18.00 en 22.00 uur is het monumentale pand ‘het Witte Huis’ in Rotterdam het decor van een wervelende en vernieuwende ‘sound & light’ show

Bron; www.frank-ly.nl

Het gaat om de vertoning van een volledige 3D animatiefilm op een gebouw, waarbij de architectuur van het gebouw een belangrijke rol speelt. Hierbij wordt op unieke wijze gebruik gemaakt van 3D beelden en van geluid. De ontwikkeling van de projectie is een intensief proces, waarbij het gebouw tot in detail is opgemeten en gefotografeerd, en in 3D nagebouwd. Dan wordt de animatiefilm gemaakt en geïntegreerd met het 3D model. Het eindresultaat is een eenmalig en exclusief voor een bepaald gebouw ontworpen projectieshow die op het pand wordt geprojecteerd.
Deze spectaculaire show vindt plaats aan de vooravond van de lancering van de T-Mobile G1, de eerste mobiele telefoon met het Google besturingssysteem Android. De projectie zal op een bijzondere manier alle functionaliteiten van deze telefoon tot leven brengen. Met deze projectieshow, ook wel 3D mapping video genoemd,introduceert T-Mobile een geheel nieuwe manier van adverteren.
In onderstaande video krijg je een idee wat je te wachten staat bij de lancering…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten