vrijdag 20 maart 2009

Samsung vernieuwt HDTV lijn met Medi@2.0 en Internet@TV


Samsung introduceert complete HDTV series met extra interactiviteit en intuïtieve gebruiksinterfaces, passend bij de verschillende levensstijlen van de consument. Samsung loopt voorop in energiezuinige LED-TV’s voor een bijzondere kijkervaring. Deze ultraslanke design HD TV’s zijn blikvangers in elk interieur.
Samsung creëert een uitstekende beeldweergave met mega contrast en levensechte kleuren. Dankzij een gepatenteerde techniek om LED licht te spreiden worden zeer diepe zwartwaarden bereikt. De LED-HDTV’s van Samsung zijn volgens het bedrijf de dunste LED-TV’s ter wereld met een ingebouwde tuner. Door het nieuwe wandbevestigingssysteem is de afstand tussen televisie en de wand teruggebracht tot minder dan 2 cm. Hiermee hangt de HD TV in een handomdraai aan de muur. De Samsung LED-TV’s zijn milieuvriendelijke apparaten die ongeveer 30% minder stroom verbruiken dan standaard LCD-TV’s. Daarmee zijn deze Samsung televisies veel zuiniger dan de norm die het Europese Eco-label Flower hanteert. In materiaalkeuze en het productieproces houdt Samsung ook rekening met het milieu. Zo bevatten de TV’s geen kwik. Medi@2.0 is een complete Samsung multimedia-oplossing. Één enkele druk op de knop en je haalt de digitale wereld in huis. Vanuit je luie stoel blijf je op TV van films, foto’s en muziek genieten. Daarbij maakt het niet uit of bestanden op een USB-stick, harde schijf of PC staan. Onderdeel van Media@2.0-suite is Internet@TV. De consument hoeft hiermee voor entertainment en infotainment zijn PC niet meer aan te raken. Op TV speelt hij met widgets en geniet hij van de Yahoo!-websites: Flickr, Yahoo! News en videosites zoals YouTube™. Wireless of via de Ethernetkabel.Medi@2.0 is beschikbaar op de nieuwe Samsung 6- 7-, 8- en 9-serie LCD-, de 6- en 7-serie Plasma-televisies en 7000 en 8000 Samsung LED-TV’s
De compleet nieuwe range is verkrijgbaar vanaf eind maart. Samsung LED TV’s zijn verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf € 1.299,- inclusief BTW.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten