maandag 6 april 2009

Philips Pronto TSU9800.


De Pronto TSU9800 lijkt in ieder geval maar weinig op de afstandsbediening die de meeste mensen bij hun tv hebben liggen.Het begint al bij het uiterlijk van deze universele afstandsbediening. Prominent is daarop een 6,4 inch VGA-kleurenscherm aanwezig wat haarscherp menu's en virtuele knoppen toont. Via de touchscreen-techniek is deze afstandsbedieding te besturen, maar ook via een aantal fysieke knoppen en een optisch wiel is alles te bedienen.Als gebruiker kun je zelf bepalen of je veel kleine knoppen of een klein aantal grote knoppen op het display wilt tonen.
Televisies, geluidsapparatuur, recorders en andere apparatuur van wel 3.000 merken is in de database te vinden. Dus het is een kwestie van het selecteren van het juiste merk en type apparaat, en je kunt hem aansturen met de Pronto.
Doordat je met de Pronto TSU9800 ook via WiFi met computers kan communiceren, kun je hem bijvorbeeld ook gebruiken om een muziekserver mee aan te sturen. Zelfs de (Lutron) verlichting in huis kun je met deze Pronto bedienen.Prijs € 1.799,00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten