zondag 21 maart 2010

interactieve overlay aanraakschermen.


Bron; www.sign.nl

Sahara Benelux introduceert de grootformaat interactieve overlay aanraakschermen van U-Touch. Hiermee transformeert een plasma- of lcd-scherm tot een interactief presentatiemiddel dat door aanraking wordt bediend en bestuurd.

De U-Touch lichtgewicht technologie wordt over bestaande plasma- of lcd-schermen aangebracht en heeft geen projector nodig. U-Touch is toe te passen over schermen van 30 tot 103 inch diagonaal en plasmaschermen van 42 tot 65 inch diagonaal van verschillende merken en modellen. Met het U-Touch voorzetscherm transformeert het plasma- of lcd-scherm tot een interactief presentatiemiddel dat door aanraking te bedienen is.

Optical Sensing
U-Touch maakt gebruik van Optical Sensing; een techniek gebaseerd op de cameratechnologie. In de rand van de overlay bevinden zich rondom innovatieve camera's die de bewegingen van de vinger of pen registeren bij aanraking van het glas. Ook is het mogelijk om de overlay te voorzien van Multi-Touch-software zodat met meerdere pennen tegelijkertijd gewerkt kan worden. Deze techniek zorgt ervoor dat het gebruik accuraat en snel is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten