donderdag 27 mei 2010

'Wild Wonders of Europe'


Bron; www.sign.nl
Van 27 mei tot 30 augustus beleeft Den Haag de wereldpremière van Wild Wonders of Europe. Epson verzorgde de honderd fotoprints, van 2 bij 1,5 meter, voor deze reizende openluchttentoonstelling.

De tentoonstelling, die een bezoek brengt aan meer dan 30 Europese steden, is samengesteld om een beter begrip van de Europese natuur en biodiversiteit te inspireren. De ongelooflijke beelden zijn het resultaat van een driejarige, door Epson gesponsord, initiatief waarbij 69 topfotografen uit Europa beelden hebben vastgelegd die het natuurlijke erfgoed van Europa tonen.
De Epson Stylus Pro GS6000 grootformaat printer werd gekozen om de beelden te produceren, dankzij zijn vermogen om heldere kleuren en fijne details nauwkeurig weer te geven, in combinatie met duurzaamheid en UV-bestendigheid door gebruik van UltraChrome GS inkten.

De honderd afbeeldingen van 2 bij 1,5 meter zijn opgesteld op de Lange Vijverberg en zijn te bekijken tot 30 augustus. Wild Wonders of Europe wordt georganiseerd door Life Exhibitions.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten