maandag 14 juni 2010

Fietsbordje van 1500 vierkante meter.Bron; www.signtotaal.nl
Parijs is nog ver, 3641 kilometer om precies te zijn. De werkelijke fietsafstand van Rotterdam naar Parijs is 419 kilometer, maar de deelnemers aan de Tour de France moeten uiteraard een behoorlijke omweg nemen. Het bord dat verwijst naar de totaalafstand van de Tour de France 2010 prijkt in Manhattan aan de Maas op het gebouw van Nationale Nederlanden.

Het concept van het typisch Nederlandse fietsbordje is in opdracht van Le Grand Départ Rotterdam 2010 bedacht door kunstproducent Mothership. De enorme stickers aan beide kanten van het gebouw zijn al van veraf waar te nemen en beslaan samen een oppervlakte van 1500 vierkante meters.
Het gebouw van Nationale-Nederlanden in Rotterdam, naast Centraal Station, is met zijn 151 meters een markante verschijning en bepaalt mede de skyline van de havenstad. Rotterdam werkt aan een aantrekkelijke binnenstad, met uitstraling en sfeer. Met trots levert Nationale-Nederlanden nu haar bijdrage bij de aankleding van Rotterdam tijdens Le Grand Départ van de Tour de France.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten