woensdag 23 maart 2011

Draadloze monitor.

De draadloze muis en het het draadloze toetsenbord zijn al op menig bureau te vinden. Dankzij Samsung kan daar binnenkort een draadloze monitor bij.
De Samsung C27A750 SyncMaster is een enorme monitor (27 inch). Met zoveel monitor op je bureau is er geen plek meer voor een draadje, dus die wordt vervangen door een usb-dongle. Daarmee werkt deze monitor volgens hetzelfde draadloze principe als een draadloze muis of toetsenbord. Wel betreft het een ultrawideband usb-dongle want zo'n monitor heeft heel wat meer databitjes nodig dan een muis of een toetsenbord.


Door de draadloze verbinding en het grote formaat van het scherm is de Samsung C27A750 zeer geschikt voor het geven van presentaties.

Wil je toch draadjes in de draadloze monitor prikken dan kun je gebruik maken van twee usb 2.0-poorten, twee usb 3.0-poorten en een 3,5 milliemter hoofdtelefooningang.
De monitor kan een resolutie van 1920 bij 1080 pixels aan en is voorzien van led-backlit. Eind april 2011 moet hij op de markt komen tegen een adviesprijs van 599 euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten