dinsdag 12 april 2011

Lenovo komt met 23-inch tablet.

Bron; www.nu.nl
De Chinese computerfabrikant Lenovo komt dit jaar met een 23-inch tablet die op een bureau en met een toetsenbord gebruikt kan worden maar ook gemakkelijk verplaatsbaar is. Dat maakt William Cai, topman bij Lenovo, bekend tegenover Techradar.

Volgens Cai geeft het bezitten van een computer of laptop én een tablet problemen omdat gebruikers constant moeten wisselen tussen twee apparaten.Een tablet die je zowel als computer op een bureau kan gebruiken als kan verplaatsen en bij je kan hebben op de bank is volgens hem de uitkomst.
Volgens Lenovo is de tablet gebaseerd op een alles-in-een desktop maar het scherm is los te gebruiken en de computer weegt ‘aanzienlijk’ minder dan een normaal exemplaar.

“We werken nu nog aan het verlengen van de batterijduur en het verder verminderen van het gewichtsverlies, maar denken dat er een markt is voor een 23-inch tablet”, aldus Cai. “De tablet is uiteraard niet zo mobiel als kleinere varianten, maar kan in huis gemakkelijk verplaatst worden. Ook is de tablet te combineren met een toetsenboord of te gebruiken als televisie.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten