donderdag 12 april 2012

13 inch Toshiba Exite tablet.

Bron;www.fan.tv
Toshiba heeft drie nieuwe Exite tablets aangekondigd. Het betreft versies van 7.7, 10 en 13 inch. De laatste is voor tablet begrippen bijzonder groot. 10 inch is de meest gangbare afmeting voor een tablet computer.
Met deze grote tablet boort Toshiba dus een nieuwe markt aan, namelijk die van kopers die een normale tablet te klein vinden. Veel mensen gebruiken hun tablet overwegend thuis op de bank, en dan is een 13 inch scherm niet snel te groot.
Je hebt namelijk op zo'n groot scherm een beter beeld. De Toshiba Excite 13 heeft een scherp AutoBrite LED Backlit scherm dat beelden in een resolutie van 1600 bij 900 pixels weergeeft. Ook de andere specificaties zijn veelbelovend. De processor is een quad-core Tegra 3 en de camera heeft een resolutie van 5 megapixel. Er is 1GB RAM aan boord, het opslaggeheugen bedraagt 32 of 64GB en er is een SD-geheugenkaart lezer op de tablet aanwezig. Op de batterij kun je 13 uur werken, wat heel veel is voor een tablet met zo'n groot scherm. De standby-tijd bedraagt 7 dagen.
Prijzen en datum van beschikbaarheid zijn nog niet bekend gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten