maandag 3 juni 2013

Reclametotem met ledscherm.


Bron; www.sign.nl
Buva rationele bouwproducten in Barendrecht heeft onlangs een enorme totem geplaatst langs de A29. Om een echte eyecatcher te realiseren, heeft Data Display een groot ledscherm in de totem geplaatst.
Buva is een producent en leverancier van bouwproducten, zoals hang- en sluitwerk, dorpels en ramen. Voor hun pand aan de snelweg A29 wilde men graag een echte eyecatcher realiseren. Met dat uitgangspunt is een enorme totem geplaatst, wat door Data Display is voorzien van een groot ledscherm.

buva_totem    buva-totem2

Groot

Het ledscherm heeft een afmeting van 3 meter breed en bijna 6 meter hoog. Eén van de redenen om voor een dynamisch scherm te kiezen en niet voor een vast reclameobject, is dat men hiermee meer attentiewaarde hoopt te creëren en de getoonde beelden kan afwisselen, aldus Data Display. Bovendien kan men zo eenvoudig inspelen op nieuws.

Totem

De totem zelf heeft een afmeting van 15 x 4 meter en is een staalconstructie op een betonnen plint. Het ledscherm is op 7 meter hoogte geplaatst, om goed zichtbaar te zijn vanaf de snelweg. De totem is ontworpen door  Knevel Archtecten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten