woensdag 13 november 2013

LED Evenement 2013


LED_Evenement_2013


Op 27 november 2013 vindt de vierde editie van het LED Evenement plaats in Congrescentrum Brabanthallen in Den Bosch. Voor OEM’ers, ontwikkelaars, R&D managers, (licht)architecten, de gebouwde omgeving en led-toepassers in het algemeen wordt dit evenement vormgegeven vanuit de basis van de elektronica.
Ontwikkelaars, componentenleveranciers, testbedrijven en toepassers van ledapplicaties wisselen tijdens het LED Evenement hun visies en ervaringen uit met de aanwezigen. De laatste stand van zaken van ledtechnologie komt aan de orde. De toenemende mogelijkheden van elektronica en de snelle ontwikkeling van de ledtechnologie bieden steeds meer kansen bij het maken van ledapplicaties.

Hot topics

In 2013 zijn de hot topics ‘Thermal Management & Optics’ geïntroduceerd in het lezingenprogramma. Daarnaast komen ‘Test & Measurement, Certificering, Ontwikkeling & Productie Applicaties en Hardware’ uitgebreid aan bod. Naast het lezingenprogramma en de kennismarkt krijgen exposanten en bezoekers de mogelijkheid hun laatste innovaties te tonen op het Armaturenplein.

Bron;www.sign.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten