woensdag 12 maart 2014

eerste Dual Screen Solution met Fingertouch


BenQ luidt een nieuwe generatie projectoren voor het onderwijs in. BenQ laat op de CeBIT 2014 met de modellen MW853UST en MX852UST twee ultra-korteafstandsprojectoren zien die naast voor de gebruikelijke, afzonderlijke installatie ook perfect gebruikt kunnen worden voor Dual Screen-projectie.
Een innovatie van wereldklasse is dat leerlingen en leraren hun applicaties nu via Fingertouch kunnen aansturen. Dit wordt mogelijk gemaakt met behulp van de geïntegreerde BenQ PointWrite U-technologie. De onderwijsprojectoren, inclusief wandbeugel, zijn met ingang van nu in de winkel verkrijgbaar voor een prijs van € 1.999,= voor de MW853UST en € 1.899,= voor de MX852UST (beide inclusief BTW).

Teamplayer: reusachtige projectie met Fingertouch
Beide projectoren zijn uitgerust met ultra-korteafstandstechnologie. De projectieverhouding bedraagt voor de MW853UST slechts 0,35 en hij projecteert een 80 inch groot, scherp gedefinieerd beeld op slechts 0,28 meter afstand. De nieuwe modellen zijn geschikt voor perfect samenspel tussen twee projectoren in de klasruimte. Dual Screen-projectie heeft als voordeel dat twee afzonderlijke projecties naadloos gecombineerd kunnen worden tot een groot projectiebeeld, dat dicht in de buurt komt van de afmeting van een schoolbord. Een andere mogelijkheid is de projectie te splitsen, zodat bijvoorbeeld aan de ene kant van de projectie video's vertoond kunnen worden terwijl op de andere kant tekst wordt geschreven. De nieuwe BenQ PointWrite U-technologie biedt content de revolutionaire Fingertouch-optie. Naast de klassieke variant met de pen kan de te projecteren content nu naar wens met de vinger verschoven, verkleind of bewerkt worden. Dat garandeert bij het onderwijs maximale flexibiliteit en interactiviteit, waarbij tot 4 personen tegelijkertijd bezig kunnen zijn. Met behulp van de toolbar kan gekozen worden tussen talrijke kleuren, vormen en hulpmiddelen om te schrijven, zoals stift of krijt. Bijzonder daarnaast is dat de achtergrond van de projectie ingekleurd kan worden met schoolbordgroen. Dat maakt de projectie voor de leerling prettiger om te lezen. De optioneel verkrijgbare kit met BenQ PointWrite en Fingertouch ligt in de winkel voor € 599,=.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten