woensdag 23 juli 2014

TabLock® - nieuwste tablet-behuizingen met Lock & Key systeem.














Tablets zijn steeds vaker te vinden in openbare gelegenheden zoals luchthavens, showrooms, horecagelegenheden en hotels. Om een tablet in het openbaar te kunnen gebruiken, is een veilige behuizing nodig die gebruikers toegang geeft, maar die tegelijkertijd bescherming biedt tegen diefstal of onbevoegd gebruik. De TabLock® van Vogel’s Professional is de perfecte oplossing.

De professionele tablet-behuizing is gemaakt van hoogwaardig aluminium en staal. Dankzij het unieke, geïntegreerde Lock & Key systeem van de TabLock wordt diefstal tegengegaan terwijl de tablet, indien gewenst, toch eenvoudig uit te nemen is. Alle sloten zijn gelijksluitend, waardoor de installateur of gebruiker gemakkelijk met één sleutel meerdere TabLocks kan openen.

Er is een TabLock verkrijgbaar voor diverse iPad- en Galaxy Tab 10.1-modellen, waaronder de populaire iPad mini, iPad Air en Galaxy Tab 4. Er zijn bovendien twee versies beschikbaar. De ene versie beschikt over een toegankelijke home-knop, zodat gebruikers toepassingen kunnen stopzetten en andere kunnen starten. Bij de andere versie is de home-knop verborgen. De wifi-, 3/4G- en bluetooth-functie van de tablet worden niet belemmerd.

De TabLock kan direct aan de muur of op een tafel- of vloerstandaard van Vogel’s worden bevestigd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten