donderdag 8 april 2010

draadloze projector met schitterend design.


Bron; www.avblog.nl
Als je slim omgaat met de nieuwste technologieën kun je iets heel moois maken.De OO projector is - waarschijnlijk - ’s werelds eerste echt draadloze Full HD projector, met bovendien een schitterend design. De OO draadloze projector is gemaakt van carbon fiber, en ontworpen door David Riesenberg.
De beamer haalt de beelden binnen via WiFi of de interne SSD schijf. Bovendien zit er intern een Li-Ion accu verwerkt waarmee deze tot drie uur lang zonder enige bedrading kan werken. Dit moet voldoende zijn voor de meeste films, maar een draadloze Lord of the Rings marathon zit er niet in.
Drie verstelbare pootjes zijn ingebouwd om de projector op de juist positie te krijgen. Om het geheel zowel functioneel als ontwerp-technisch helemaal àf te maken is de afstandsbediening een volledig touchscreen model met een uiterlijk wat volledig past bij de projector zelf.

Het is nog maar een concept - vraag dus niet naar prijs, leverbaarheid, kwaliteit, etcetera - maar het blijft een doordacht èn schitterend ontwerp

OO ">Vimeo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten