maandag 6 september 2010

Archos internet tablets.


Bron; www.fan.tv
Archos, de marktleider op het gebied van draagbare multimedia-apparatuur, lanceert in één klap vijf nieuwe op Android gebaseerde tablets.De nieuwe producten lopen uiteen van de zeer betaalbare en draagbare Archos 28- en 32-internet-tablets tot internet-tablets met groot scherm Archos 70 en 101. Daarnaast is er ook nog de Archos 43-internet-tablet. Archos combineert in deze nieuwe serie producten supersnel internetten, games, e-boeken, sociale netwerken en andere applicaties. Daarnaast bieden de producten afspeelmogelijkheden voor HD-video en muziek. Dit alles in een zeer compacte behuizing.

Archos heeft verder vier unieke Android-applicaties voor het afspelen en bekijken van foto's, video's en muziek ontwikkeld. Mede dankzij de 3D-coveranimaties zijn gebruikers verzekerd van een eenvoudige digitale gebruikservaring.

Archos 101 internet-tabletHet Archos 101-internet-tablet biedt een uniek design en de nieuwste technologieën. Het voordeel van een continu met internet verbonden Android-apparaat is, dat de gebruiker altijd supersnel toegang heeft tot het web. Daarnaast biedt de tablet een perfecte HD-kijkervaring. Door een speciaal constructieproces is de tablet voorzien van een 10,1-inch scherm met hoge resolutie in een zeer dun en lichtgewicht apparaat.

Archos heeft op basis van een uniek constructieproces met roestvrij staal de vorm van een tablet opnieuw gedefinieerd en deze nog kleiner, dunner, lichter en daardoor beter draagbaar gemaakt. Het Archos 101-internet-tablet is slechts 12 mm dun en weegt 480 gram. Toch beschikt hij over een helder en krachtig HD-scherm van 10,1-inch groot.
Meer info hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten