woensdag 29 december 2010

Philips komt met PicoPix mini-projectoren.


Bron; nl.hardware.info
Philips heeft op YouTube een filmpje gezet waarin ze haar PicoPix pocket mini-projectoren voorstelt. Deze kleine projectoren zijn ongeveer zo groot, of eigenlijk zo klein, als vier op elkaar gestapelde CD-hoesjes. Middels drie Luxeon LED-lampjes moet de lichtopbrengst groot genoeg zijn om foto's en video's op een muur te projecteren. In een onverduisterde kamer zou een beeldformaat met een doorsnee van 2 meter mogelijk moeten zijn. Door de LED-lampjes kunnen de PicoPix Party mini-projectoren tot 2,5 uur op batterijen werken, daarnaast moeten de kleine afmetingen en het gewicht van 140 tot 300 gram de mobiliteit vergroten.

De PicoPix pocket-projectoren kunnen op diverse bronnen worden aangesloten, onder andere computers, spelconsoles, smart phones, digitale fotocamera's en MP4-spelers. De PPX 1230 en PPX 1430 zijn dankzij de meegeleverde verloopkabels te gebruiken met Apple producten zoals de iPhone, iPod of iPad. Hierbij beschikt de PPX 1430 tevens over een ingebouwde mediaspeler en een intern geheugen van 2 GB voor de opslag van films, foto's en ander beeldmateriaal.

Philips zal de PicoPix pocket projectoren vanaf volgende maand op de markt brengen. De adviesprijzen van de PPX 1020, PPX 1230 en PPX 1430 zijn gezet op respectievelijk 199 Euro, 269 Euro en 299 Euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten