woensdag 15 juni 2011

55 inch tablet computer.


Bron; www.fan.tv
De InFocus Mondopad heeft alle kenmerken van de gemiddelde tablet computer, maar er is één groot verschil. Het ding is 55 inch groot!
55 inch, dat betekent dat het scherm een doorsnede van 140 centimeter. Met andere woorden de InFocus Mondopad heeft de afmetingen van een heel grote televisie. Toch noemt fabrikant InFocus zijn Mondopad een tablet.

Het bedrijf weet daarmee aardig de trent de doorbreken dat alle apparatuur altijd maar kleiner moet.Met een standaard met wieltjes daaronder is zelfs deze tablet computer nog mobiel te noemen, maar we verwachten dat de InFocus Mondopad in de praktijk niet veel verder komt dan een presentatieruimte of vergaderkamer. Voor presentaties en video-conferencing is deze enorme tablet namelijk zeer geschikt met zijn touchscreen, zijn soundbar speakers en HD-videocamera. Ook ondersteunt de Mondopad WiFi.

De processor van de InFocus Mondopad is een Intel Core i5. Er is standaard 4GB geheugen aan bord.

De touchscreen-computer is zeer geschikt voor het draaien van Powerpoint presentaties, als whiteboard, als digitaal schoolbord en voor het tonen van websites, spreadsheets en documenten. Het besturingssysteem is Windows 7, maar InFocus heeft een speciale gebruikersinterface gemaakt die met zijn grote pictogrammen echt het idee geeft dat je met een tablet aan het werk bent.

In Noord Amerika is de Mondopad te koop voor een kleine 6.000 euro. of de enorme tablet computer ook naar Europa komt hangt van het succes in Amerika af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten