donderdag 24 januari 2013

ledtechnologie van Barco

Bron; www.sign.nlVeel grote events en locaties brengen hun boodschap tot leven met de leds van Barco LiveDots. De dochteronderneming van visualisatiebedrijf Barco is ook aanwezig op ISE, eind januari in Amsterdam.

De LiveDots productportfolio bestaat uit vier platformen (X-, C-, T- en V-serie) die elk een eigen oplossing aanreiken, overeenkomstig het budget en de wensen van de klant. Terwijl de X-serie staat voor onbetwistbaar hoge kwaliteit, robuustheid en betrouwbaarheid, omvat de C-reeks een aantal flexibele lichtgewichtoplossingen voor een aantrekkelijke prijs. De T-leds zijn ideaal voor het zware en vaste outdoor werk, 24/7. De recent gelanceerde V-serie is een kwalitatief en toch budgetvriendelijk alternatief die vooral geschikt is voor toepassingen rond branding, advertising en sport, aldus LiveDots.

Digital City Posters

Sinds dit jaar biedt Barco LiveDots de Digital City Posters (DCP) aan: led advertising displays die een balans bieden tussen helderheid, contrast en scherpe kleuren. De courante uitvoering omvat twee formaten (6,74 en 8 m²), maar is op aanvraag beschikbaar in een landschap- en portretmodel (tussen de 2 en 12 m²).

Flexibel

Om de creatieve mogelijkheden van zijn producten naar een hoger niveau te brengen, bracht LiveDots ook de FLX-reeks uit: een flexibele ledoplossing met individuele pixel pods van 24 en 60 mm doorsnede. Met FLX zijn ontwerpers niet langer gebonden aan een vaste structuur van een klassiek concept.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten