dinsdag 17 september 2013

INTERNETZUIL IN DE BOEKHANDEL.

Internetzuil combineert deskundig advies, snelle service en breed assortiment

Hoevelaken, 16 september 2013 - Libris en Blz. plaatsen als eerste boekhandelketens in Nederland een internetzuil in hun winkels. Daarmee profiteren klanten van de expertise en het advies van de lokale boekhandel en tegelijkertijd van de snelle, gratis service en het brede assortiment van de webwinkel. Clicks in Bricks levert de internetzuilen en speciale software. Libris Blz. B.V. start met een pilot in vijf vestigingen en zal tijdens de pilotperiode de zuil ook in andere boekhandels plaatsen.

 


Met het plaatsen van de internetzuilen vergroten de boekhandels het assortiment van gemiddeld tienduizend boeken naar honderdduizend boeken. De bezoekers van de boekhandel hebben hierdoor meer keuze in het assortiment en kunnen direct betalen met de pinpas. En is de bestelling geplaatst, dan wordt het boek een dag later thuisbezorgd.

“Een internetzuil plaatsen met een eigen webshop lijkt eenvoudig. Maar een internetzuil in een fysieke winkel vereist andere functionaliteiten, zoals het afrekenen met de pinpas in plaats van online met bijvoorbeeld iDEAL. Daarnaast zijn er specifieke apps en software nodig om de webshop voor de fysieke winkel mogelijk te maken. Voor de uitvoering hebben we daarom voor Clicks in Bricks als ervaren partner gekozen. Zij hebben de volledige internetzuil ontwikkeld, inclusief de webshop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten