vrijdag 4 oktober 2013

Fontys Hogeschool informeert studenten.


Intel NUC in gebruik bij Fontys Sporthogeschool
Intel NUC in gebruik bij Fontys Sporthogeschool

De Intel® NUC is een heel praktisch apparaatje voor toepassingen op het gebied van Narrowcasting. De studenten aan de Fontys Hogescholen krijgen informatie over onder andere hun roosters, en lesuitval snel en scherp gepresenteerd op grote interactieve schermen. Gekoppeld aan een Intel® NUC uiteraard.


LeftClick is een jong bedrijf dat  webapplicaties en narrowcasting-oplossingen ontwikkelt.
Hiervoor maken ze vaak gebruik van de Intel® NUC. De capaciteit, de prijs-kwaliteitverhouding en de goede programmeerbaarheid zijn volgens Jochem de Bie van LeftClick de doorslaggevende redenen.

Voor de Fontys Hogescholen ontwikkelde LeftClick diverse toepassingen om de studenten snel, gemakkelijk van specifieke informatie te voorzien. Op de onderwijslocaties hangen grote 65 inch schermen in de aula´s of de kantines. In de gangen hangen kleinere schermen.  In onderstaande video laat LeftClick zien hoe zo´n scherm functioneert op Fontys Sporthogeschool in Eindhoven.

De aan- of afwezigheid van docenten, informatie over de colleges van die dag, maar ook de bustijden op de specifieke locatie zijn makkelijk en snel afleesbaar voor de studenten.  
Geen opmerkingen:

Een reactie posten