maandag 24 maart 2014

MagBak: iPad aan de muur hangen met compacte magneethouder.

Bron; www.ipadclub.nl
We hebben over de jaren meerdere systemen gezien waarmee je een iPad aan de muur kunt hangen, maar het overgrote merendeel hiervan was groot, log en vaak ook onhandig. De MagBak wil een compacter alternatief bieden op een vrij simpele wijze: je hoeft voor het gebruik van deze houder alleen maar twee magneten op je iPad te plakken. Hiermee kun je hem vervolgens hangen aan de bijbehorende metalen strips die je op een muur bevestigt.

De MagBak kan volgens de bedenkers niet je iPad beschadigen. Logisch, aangezien de iPad al langer ingebouwde magneten heeft voor de Smart Cover-bevestigingspunten. Het is alleen nog onduidelijk wat voor effect de MagBak kan hebben op bijvoorbeeld een laptop die met de iPad in je tas zit. De Smart Cover-magneten hebben bij ons nog nooit voor problemen gezorgd, maar MagBak is gemaakt om je gehele iPad vast te houden. Het lijkt daarom aannemlijk dat de magneten een stuk krachtiger zijn.
De MagBak kan op Kickstarter worden besteld voor 34 dollar plus 15 dollar verzendkosten – een aardig bedrag voor twee magneten en wat metalen strips. Het betreft op Kickstarter de MagBak voor de iPad Air en iPad mini. Het systeem wordt ook verkocht voor eerdere iPads in een aparte webshop, voor 39 dollar. Ook daarbij betaal je 15 dollar aan verzendkosten.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten