woensdag 30 april 2014

BenQ SL460 - een nieuw model.


BenQ, de LED-expert, reageert op de stijgende vraag naar grootformaat displays en digital signage-oplossingen en presenteert met de BenQ SL460 een nieuw model met een beelddiagonaal van 116,8 cm/46 inch. De large format display is per direct leverbaar voor een end-user price van slechts € 1.099 inclusief de BTW. Reseller project prijzen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Bron; www.epatra.nl

Ontworpen voor doorlopend gebruikDe speciaal voor digital signage ontworpen BenQ display SL460 beschikt over een Full HD-resolutie van 1920 x 1080 in 16:9 formaat en is door de eersteklas afwerking geschikt voor 24/7 continugebruik. Het robuuste display wordt vooral daar gebruikt waar visuele oplossingen - op bijvoorbeeld verkooppunten, beurzen, bij recepties en in wachtruimtes op stations of vliegvelden - als informatiebron onmisbaar zijn geworden. Anti-image-retention voorkomt inbranden van de beelden in het paneel, zelfs wanneer deze gedurende een langere periode onveranderd worden weergegeven.

Een ander opvallend kenmerk van de BenQ SL460 display is Daisy Chain via VGA, een voor digital signage-toepassingen essentiƫle feature. Daisy Chain stelt in staat tot gebruik van afspeelapparatuur en synchroon afspelen van content. Daarbij wordt het signaal van het ene display naar de andere displays doorgeleid. Verder kan worden ingesteld of alle apparatuur dezelfde inhoud simultaan weergeeft of dat bijvoorbeeld een video over meerdere displays verdeeld weergegeven moet worden.

Ten slotte kan de beheerder met behulp van de MDA-software bediening en onderhoud van de aangesloten displays via het netwerk op afstand aansturen.
De geĆÆntegreerde lichtsensor regelt de helderheid van de displays en past die automatisch aan, aan de hoeveelheid omgevingslicht. Afhankelijk van lichtinval en plaats van gebruik, brengt dit het stroomverbruik aanzienlijk terug.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten