zaterdag 12 april 2014

Virtual Fashion Dressing Room - de Bijenkorf.


De virtuele 3D-paskamer

Bron; www.fonkonline.nl

De Bijenkorf introduceert als try-out een virtuele paskamer met 3D-techniek. Klanten hoeven kleding niet meer fysiek te passen, maar kunnen digitaal ervaren hoe de nieuwe zomercollectie hen staat. Vanaf dinsdag 15 april reist de virtuele paskamer langs vier filialen om bezoekers kennis te laten maken met deze vooruitstrevende techniek.
‘De Bijenkorf is de eerste die bezoekers laat kennismaken met de innovatieve toepassing van de virtuele paskamer. Een primeur in Nederland en zelfs ver daarbuiten’, aldus Robert Bohemen, Directeur Marketing van de Bijenkorf. 
De virtuele paskamer is gebaseerd op Kinect-technologie. De bezoeker van de Bijenkorf ziet zichzelf op een groot scherm dat met bewegingen in de lucht wordt bediend. Bij deze try-out is er keus uit de nieuwe zomercollectie kleding en accessoires (zoals hoeden en tassen) voor dames en heren. 
Geïnteresseerden kunnen de komende periode zelf testen hoe het is om virtueel kleding te passen. Van de digitale passessie kan gemakkelijk een foto gemaakt worden. Deze wordt direct toegemaild en kan gedeeld worden via social media.

Amsterdam: 15 t/m 20 april
Den Haag: 22 t/m 27 april
Rotterdam: 29 april t/m 4 mei
Eindhoven 5 t/m 11 mei


Geen opmerkingen:

Een reactie posten