maandag 11 augustus 2014

Jaarbeurs lanceert Led’n’Light.

Bron;www.sign.nl
Jaarbeurs lanceert met Led’n’Light een nieuwe formule voor de verlichtingsbranche binnen de bouwsector. De nieuwe formule is voor o.a. fabrikanten, importeurs, groothandels en installateurs van verlichtingsproducten een uitgelezen kans om in contact te komen met professionele doelgroepen in de bouw, zoals architecten, projectontwikkelaars, gebouwbeheerders en bouwbedrijven.
Led’n’Light presenteert het hele verlichtingsscala. Van LED-lampen tot armaturen en van componenten tot complete verlichtingsoplossingen. Design, maar ook energiezuinige, breed toepasbare oplossingen. Uit onderzoek blijkt dat verlichting in de top 5 staat van snel te nemen energiebesparende maatregelen en zijn aldus binnen de bouwsector van strategisch belang.

Stock_leds (Small)


Lichtstraat

Led’n’Light is tijdens de Week van de Bouw van maandag 9 tot en met vrijdag 13 februari 2015 aanwezig in de hal van Renovatie & Transformatie. Vijf dagen waarin alle schakels van de bouw en vastgoed elkaar vinden in Utrecht.
Volgens marktmanager Cas Wegman van Jaarbeurs is de formule uitermate geschikt om laagdrempelig en eenvoudig in te stappen. De formule is vooral ook gericht op de beleving van de bezoekers. “Bezoekers gaan we tijdens de Week van de Bouw een beleving bieden. We gaan ze in een heel andere wereld trekken. Dat doen we door de opzet van een ‘lichtstraat’ met exposanten die je kunt betreden door een lichttunnel. Het ‘tunneleffect’ trekken we door naar de opzet van de stands.”
Wegman: “Onze klanten willen met al deze partijen, in al hun rollen en samenwerkingsvormen communiceren en een relatie opbouwen. Daar is deze formule uitermate geschikt voor.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten