vrijdag 12 juni 2009

Litefast presentatiezuil genomineerd.


Producten van Schermex vallen op in de markt
--> 2007 een nominatie voor de Holobox.
--> 2009 een nominatie voor de Litefast Mini 24 presentatiezuil .
De genomineerde producten voor de Benelux Office Products Awards zijn gisteren bekend gemaakt. Maar liefst 44 producten en zes marketingcampagnes in twaalf categorieën werden door een brede en vakkundige jury goed genoeg bevonden voor een nominatie.
De Benelux Office Products Awards zijn een initiatief van OFFI Instituut, KBM en K&E om leveranciers te belonen voor innovatieve producten. De beoordeling gebeurde ook dit jaar door een uiterst vakkundige jury. Deze vond het niveau dit jaar over het algemeen hoog en met dermate geringe onderlinge verschillen dat er in verschillende categorieën meer dan drie producten zijn genomineerd.
"Er waren ook deze editie weer uitzonderlijk goede inzendingen. Het niveau groeit elk jaar nog", aldus jury-voorzitter Henk Meinsma van OFFI Instituut. Belangrijk bij de Benelux Office Products Awards is de onafhankelijke positie van de prijs. De prijs wordt absoluut niet gesponsord en de winnaars worden gekozen door een gevarieerde, onafhankelijke jury. De leden van de jury reflecteren de diversiteit van de bedrijven in de markt en bestaat uit dealers, vakpers, facilitair medewerkers en eindgebruikers.
De Litefast presentatiezuil Mini 24 maakt kans op een Award in de categorie "Visual Communication Products" Op 16.09.2009 is de bekendmaking van de winnaars.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten