donderdag 8 augustus 2013

ZeWatch en ZeBracelet


De trend in technologie is om steeds meer 'connectiviteit' te krijgen met steeds kleinere apparaten. De volgende stap in deze technologische evolutie is misschien wel de smartwatch. Ondanks alle geruchten, hebben grote merken als Microsoft en Apple nog altijd geen smartwatch aangekondigd. 

Uit horlogeland Zwitserland is een klein bedrijf genaamd MyKronoz de grote merken voor met hun slimme ZeWatch-horloge. De Zwitserse fabrikant komt met een horlogemodel voor mannen, de ZeWatch, en een armbandmodel voor vrouwen, de ZeBracelet. Beide modellen verbinden via Bluetooth met je telefoon. Bij de ZeBracelet kan er gekozen worden voor de kleuren zwart, wit en goud. Bij de ZeWatch kan er gekozen worden voor de kleuren zwart, wit en oranje.

Bron; www.computertotaal.nl           -->  meer info hier

Goedkoop uiterlijk
De zwarte variant van de ZeWatch ziet er behoorlijk goedkoop uit en het materiaal is ook niet van een hoogwaardige kwaliteit. Omdat de ZeWatch wel mooi strak is afgewerkt, zit de smartwatch prima om de pols.

De ZeWatch heeft een groene en een rode knop. Met de groene knop kan een oproep worden beantwoord en het volume harder worden gezet, met de rode knop kan een gesprek worden opgehangen en het volume zachter worden gezet. Ook doet de laatstgenoemde dienst als aan/uit-knop. Voor de linkshandigen onder ons kan het scherm worden gedraaid wanneer de smartwatch wordt gedragen om de rechterpols. Dit doe je door beide knoppen enkele seconden ingedrukt te houden. De batterij van de ZeWatch gaat zo’n 72 uur mee en kan opgeladen worden via een stopcontact met de meegeleverde kabel.
MyKronoz ZeWatch

Prijs € 69,-
Afmetingen 38,5 x 80 x 12,5 millimeter
Gewicht 45 gram
Beeldscherm oled (128 x 32 pixels)
Connectiviteit Bluetooth 2.1 en hoger
Gesprekstijd 2-3 uur
Standby tijd 72 uur
Batterij 150 mAh

Pluspunten
Zit lekker
Scherm draaien
Minpunten
Tijd onduidelijk weergegeven
Geen mute-optie
Geen sms notificatie
Slechte geluidskwaliteit
Geen opmerkingen:

Een reactie posten